Opoja.net

250 metra kolona në dalje të pikës kufitare në Merdare

Kosova
250 metra kolona në dalje të pikës kufitare në Merdare

Shumë mërgimtarë të cilët erdhën për festat e fundvitit në Kosovë, tanimë kanë përfunduar pushimet e tyre.

Ata tashmë po kthehen në shtetet ku ata jetojnë.

Si jo rrallëherë edhe kësaj here mërgimtarët duhet të presin në kolona.

Në pikat kufitare në “Merdare” dhe “Dheu i Bardhë” raportohet të ketë kolona.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, kolona në dalje në pikën kufitare “Medare” është deri në 250 metra dhe pritje nga 20 deri në 30 minuta.

Ndërsa në hyrje të kësaj pike kufitare pritjet janë në 3 deri në 5 minuta.

Kolona raportohet të ketë edhe në piken e kalimit kufitar “Dheu i Bardhë” ku kolonat janë 100 deri në 130 metra të gjata. Ku llogaritje në kohë i bie 15 deri në 20 minuta.

This image has an empty alt attribute; its file name is merdare.png

Ministri Reçica jep një lajm të mirë për përfituesit e skemave pensionale

Opoja.net

Shtatë të vdekur dhe 296 raste të reja me coronavirus për 24 orë në Kosovë

Merlinda Guraj

Plotësohet kërkesa e mësimdhënësve, qeveria ndan paga shtesë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net