Opoja.net

Aplikues të shumtë nga Dragashi në Policin e Kosovës

Dje ka qën afati i fundit ku ka perfunduar menyra e aplikimit për polic të Kosovës, siq kanë arritur raportet nga policia një numër i konsiderushem është nga Komuna e Dragashit.

Edhe pas vazhdimit të konkursit nga ana e policisë kjo me qellim se kishte shumë aplikant nga të gjitha anet. I kanë plotesuar formularet dhe tash me janë dorezuar, dhe presin ti parashtrohen testit me shkrim e me pastaj aftesivde fizike. Ku aplikesit duhet te jenë shumë te pergaditur ku test është “Kalo ose Ndalo” vetëm një gabim dhe perfundon gjithqka.

Komuna e Dragashit ka nevoj për polic të rinje, prandaj presim që të arrit suksese nga aplikantet e rinje dhe ti futen ne detyrë, në menyrë që vendi jonë të jetë sa me i sigurt./Opoja.Net/

Bie ndjeshëm numri i të gjobiturve për shkak të mosrespektimit të masave anti-COVID19

Merlinda Guraj

Paralajmërohen temperatura deri afër 40 gradë gjatë javës së ardhshme në Kosovë

Merlinda Guraj

Arrestohet një person në Kuklibeg pasi kishte lënduar babanë!

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net