Opoja.net

ATK, nxjerr Vendimin Shpjegues për implementimin e tri neneve të Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike

ATK, nxjerr Vendimin Shpjegues për implementimin e tri neneve të Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike

Administrata Tatimore e Kosovës, nxjerr Vendimin Shpjegues Publik Nr. 01/2020 për zbatimin e nenit 6, 7 dhe 9 të Ligjit Nr. 07/L-016 për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID 19.

Qëllimi i këtij Vendimi Shpjegues Publik është
të përcaktoj dhe sqaroj procedurat nga aspekti tatimor për implementimin e
nenit 6,7 dhe 9 të Ligjit Nr. 07/L-016 për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID 19.

Vendimin Shpjegues Publik Nr.01/2020 – për
zbatimin e nenit 6, 7 dhe 9 të Ligjit Nr. 07/L-016 për Rimëkëmbjen Ekonomike –
COVID 19, mund ta gjeni në ueb faqen e ATK-së www.atk-ks.org  në linkun Publikime – Shpjegime Publike.

Administrata Tatimore e Kosovës

Pse autostradat e Kosovës janë pa pagesë?

Opoja.net

Mërgimtarët kthehen në shtetet ku jetojnë, kolona vetëm në Merdare

Opoja.net

Ministria e Infrastrukturës kërkon që sonte të ketë kujdes të shtuar në trafik

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net