Opoja.net

Banorët ankohen për mungesë rrugësh, ndriçimi dhe për shumëçka tjetër

Lajme Opoja

Dragash, 20 korrik – Dragashi si qendër komunale me mbi 50 mijë banorë edhe më tej vazhdon të mbetët pa investime të nevojshme në lëmin e infrastrukturës rrugore.

Ai është me ndriçim publik të përfunduar, si është zgjidhur problemi i varrezave të qytezës, i ujësjëllsit e kanalizimit, etj. Banorët shprehen se ata në vazhdimësi kanë kerkuar zhgjedhjen e ketyre problemeve, qoftë me shkrim qoftë edhe në debatet publike, por që së paku deri tash janë anashkaluar.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Hevzi Domuzeti, Jahja Berisha, Yzer Zyberi, e disa banorë të tjerë, kanë indifikuar mosinvestimet në lokacionin e varrezave, ndonëse para dy vitesh nga ana e Komunës ishte marrë vendim për varrezat e qytetzës. Nderkaq, vëllezërit Qengaj, lagja e të cileve ka një problem të trashiguar me rrugen e ngushtë dhe të patrasuar, kanë nënvizaur se edhe ne takimin e fundit publik, kanë kërkuar nga autoritetet lokale që të behet diç në drejtim të zgjidhjes së ketij problemi, por që nuk ka marrë ndonjë zotim se kjo çeshtje edhe do të kryjet.

© Opoja.Net

Një i infektuar sot me Covid-19 nga Dragashi

Opoja.net

Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net