Opoja.net

Bashkëpunimi në mes drejtoris së arsimit dhe KFOR-it, e bën Bresanën me klas moderne për parafillorët

Bashkëpunimi në mes drejtoris së arsimit dhe KFOR-it, e bën Bresanën me klas moderne për parafillorët

Drejtori i Arsimit në Dragash Vloran Cenaj ka pritur në një takim përfaqësues të Kforit Italian dhe Slloven përcjellë Televizioni Opoja.

Bashkëpunimi i shkëlqyer i drejtorit me organizata ndërkombëtare po sjellë në vazhdimësi investime në shkolllat e komunës së Dragashit.
Kësaj rradhe SHFMU “28 Nëntori” në Bresanë do të pajiset me të gjitha mjetet shkollore për funkisonim sa më të mirë të një klase parafillore.

Televizioni Opoja ka siguruar ofertën e vitit 2018 ku e cila do të jetë po e njëjta nga përmbajtja, që e cila do të kushtojë 1731 euro dhe se është pranuar si e vlefshme për të paisur një klas të Shkollës Fillore të Mesme të ulët ” 28 Nëntori ” në Bresanë nga DPT Libraria IDEA nga Prizreni.

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net

Komuna e Dragashit sot shtron “Iftar” për punonjësit në ketë Institucion

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net