Opoja.net

Binjakëzimi i shkollave të komunës së Dragashit më ato të Kukësit po jep efekte pozitive

Në muajin maj të vitit të kaluar me një vizitë zyrtare në Dragash ishte drejtori i arsimit të Kukësit zotëri Skënder Ahmeti, ky i fundit u prit nga drejtori i arsimit në Dragash zotëri Vloran Cenaj, në këtë vizitë u dakorduan që të krijohen kontakte të reja ndërmjet drejtorive dhe shkollave të komunave përkatëse.

Nga atëher e deri më sot ky projekt ka funksionuar shumë mirë e ka pasur ndikim të madh si për nxënësit ashtu edhe për mesimdhënësit e dy komunave.

128
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Ka shumë bashkpunime të tilla që po sjellin pozitivitet te nxënësit e tek mësimdhënësit, ndër shkollat e para që filluan një bashkpunim të tillë jan shkolla Sezai Surroi nga Bellobradi dhe shkolla Elmaz Ademi nga Bardhoci i Kukësit, që ndryshe bashkpunimin e tyre e quajn edhe si shkollat e binjakëzuara, vlen të permendet se nga bashkpunimi i këtyre dy shkollave ka pasur shumë efekt tek nxënësit të cilet kan garuar e kan mësuar shumë nga njeri-tjetri.

Shkollat tjera që jan në bashkpunime me shkollat nga Kukësi jan edhe shkolla 28 Nëntori nga Bresana dhe shkolla Fetah Sylejmani nga Dragashi. /Media lokale/

Goditet për vdekje 70-vjeçari në Dragash

Opoja.net

KF Opoja e nis mbarë sezonin e ri, fiton 4 me 1

Opoja.net

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto