Opoja.net

Biznesët në Komunën e Dragashit do të lirohen nga obligimi i pagesës së taksave komunale

DRAGASH, 27 shkurt 2019 – Sipas një njoftimi të leshuar sot nga Komuna e Dragashit të gjitha Biznesët e Komunës së Dragshit do të lirohen nga obligimi i pagesës së taksave komunale në firmë, ngarkesat vjetore të veprimtarive afariste dhe profesionale, shkruan Opoja.net.

Ky vendim është marr në kuvendin komunal nga votimi i asambleistave për votimin e rregullorës për ndryshimin dhe plotësimin mbi lartësinë e taksave ngarkesave dhe gjobave komunale.

5446
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
Kandidati juaj i preferuar për kryetar të Dragashit?

Njoftohen të gjitha veprimtaritë afariste të regjistruara dhe ato që do të regjistrohen në regjistrin e bizneseve në intervalin kohor prej 01.01.2019 deri më datë 31.12.2021 do të lirohen nga obligimi i pagesës së taksave komunale në firmë, ngarkesat vjetore të veprimtarive afariste dhe profesionale sipas tarifave nr.4 të përcaktuara me skemën tarifore të rregullorës bazë. Falenderojmë asambleistat për votimin e rregullorës për ndryshimin dhe plotësimin mbi lartësinë e taksave ngarkesave dhe gjobave komunale. /Opoja.net/

Ushtria e Kosovës furnizon me maska mbrojtëse shkollat në komunën e Dragashit

Opoja.net

Shi dhe vranësira, ndryshon moti në dy ditët e ardhshme

Opoja.net

Vetëvendosje në Dragash merr mbështetje nga Ministra e Deputetë të Kosovës për zgjedhjet lokale!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto