Opoja.net

BUZËQESHU!

Buzëqeshu kur ulesh me familjen tënde, ka njerëz që shpresojnë të kenë familje. Buzëqeshu kur shkon në punë, plot nga njerëzit kërkojnë punë. Buzëqeshu se je shëndoshë e mirë, të sëmurit e japin pasurinë që të shërohen.

Buzëqeshu sa je i gjallë dhe furnizohesh, të vdekurit e shpresojnë jetën që të punojnë vepra të mira. Buzëqeshu se ke Zot, që i lutesh dhe e adhuron atë, ka nga njerëzit që i bien në sexhde lopës. Buzëqeshu se je ti… ai je ti… tjetri shpreson të jetë si ti. Buzëqeshu edhe atë vazhdimisht, falënderoje Allahun dhe përhape kulturën e të buzëqeshurit në rrethin tënd.
O Zoti im, Ty të takon falënderimi ashtu si e meriton Madhëria Jote dhe Sundimi Yt.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Dita e Arafatit – Dita më e veçantë e vitit

Opoja.net

Vlera e ditës së Arafatit: Pse agjërimi në këtë ditë i fshinë mëkatet e dy viteve?

Opoja.net

”Ditën kur çdo njeri e gjen pranë vete atë që veproi mirë ose keq…

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net