Opoja.net

Cili është muslimani më i mirë?

Cili është muslimani më i mirë?

E pyeta të Dërguarin e Allahut se cili është muslimani më i mirë?

Ai tha: ‘ Është ai i prej gjuhës dhe dorës së të cilit janë të qetë muslimanët e tjerë.’

Muslimi

Ky hadith tregon se nëse muslimani nuk i lëndon të tjerët me fjalët dhe gjymtyrët e tij, atëherë ky moral i lartë është shenjë e besimit të fortë dhe afërsisë së tij me Allahun.

Gjithashtu na tregon se Islami nuk është vetëm adhurim me Zotin, por edhe moral i lartë me krijesat e Zotit.

Nëna, nëna, nëna!

Opoja.net

Sa madhështore që është zemra e një nëne!

Opoja.net

Nata e dëshirave – Për çfarë dëshire flitet në natën e Regaibit!?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net