Opoja.net

DOBITË E SHOQËRISË SË MIRË

Nëse ata janë shokë për Allah, do të të duan. Kur ti mungon nga ata, i merr malli për ty dhe u mungon.
Kur ti gabon, ata ta tërheqin vërejtjen dhe të përmirësojnë. Kur ata luten për vetveten, të përmendin në lutjet e tyre. Ata janë sikurse yjet. Nëse devijon anija jote nga deti i jetës, ata të udhëzojnë. Dhe nesër nën Arshin e Allahut, ata mezi që presin të të takojnë. Allahu na bashkoftë mua dhe ju të gjithëve nën Arshin e Tij.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

140
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Të kemi mendim të mirë për Allahun xh.sh.

Opoja.net

Fëmijët tanë dhe namazi

Opoja.net

Kur përmallohet burri për gruan e tij !

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto