Opoja.net

Filloi rindërtimi i rrugës Pllajnik – Kosavë

Banorët e Pllajnikit tash e tutje do ta kenë më të lehtë udhëtimin nëpër rrugën e re, e cila gjatë dimrit iu shkaktoi mjaft probleme.

Në rrugën e re në Pllajnik e cila nuk arriti të përballojë gjatë dimrit kanë filluar rindertimët.

Komuna e Dragashit po i kryjen obligimin ndajë banorëve të fshatit Pllajnikë, duke ju siguraur një rrugë më të sigurtë.

Kjo rrugë me një solemnitet pompoz, ishte përuruar me 19 gusht të vitit 2013. Përveç drejtuesve më të lartë komunal, në këtë solemnitet kishte marrë pjesë edhe ministri i atëhershëm i Infrastrukturës dhe Transportit, Fehmi Mujota, i cili kishte bërë edhe prerjen zyrtare të shiritit. Dimri i fundit, pas reshjeve të shumta të borës në këtë lokalitet me lartësinë më të madhe mbidetare në zonën e Opojës, bora ka arritur trashësinë prej 40 cm ndërsa asfalti i rrugës së re është çarë dhe deformuar .

Kompania e cila po i kryjen punimet është Drini Company. (Opoja.net)

573

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net