Opoja.net
Meka Mish

Filloi ndërtimi i shtëpisë për familjën nga Zaplluxhja

Sot në familjën Rrystemi nga fshati Zaplluxhe pati një gëzim të madhë, të cilin e kam pritur që me vite e janë lutur gjithmanë që të kenë një shtëpi, siq duket lutjet janë pranuar, dhe ky dimër shpresojmë ti gjenë në shtëpin të re. Sot në këtë familje ka filluar ndertimi i shtëpisë së re.

Si gjithmanë Opojanet të gatëshem për solidaritet. Sot ishim në fshatin Zaplluzhe të Opojës ku filluan punimët për ndertimin e shtëpisë për familjën e Ajet Rrustemit.

Pas publikimit të pamjëve extreme të kësaj familje, ka filluar menjëherë angazhimi i vullnetarëve dhe bamirësve që sa më shpejtë të intervenohët në këtë familje që këtë dimer të jenë në shtëpi të re.
Andaj ju bejmë thirrje të gjithë bamirësve që deshirojnë të ndihmojnë këtë familje të paraqitën te këta persona që zyrtarisht janë komisioni i cili e udhëheq këtë bamiresi.

Hoxhë: Kasam Muhameti 044 399 706
Hoxhë: Safet Skenderi 044 292 162
Hoxhë: Nail Sinani 049 375 707
Anetar: Hajrush Memedi 049 270 223
Anetar: Tasun Hyseni 049 398 040
Anetar: Bajram Shemsedini 049 419 999

(Jetimat.com dhe Opoja.net)

 

Mos i humb

Dragashi argëton diasporën me Festival folkloriko – burimor

Opoja.net

Është nënshkruar kontrata për zgjerimin e rrugës Zhur-Dragash-Zaplluxhe-Brod

Opoja.net

Theren me thikë dy pylltar në Dragash

Opoja.net

Të mërkuren sërish është aksidentuar një kamion në dalje të fshatit Plavë të Dragashit, fatmirësisht pa të lënduar

Opoja.net

Dhjetë të akuzuarit mohojnë se kishin lejuar bagëtitë të kullosnin në pronën e të dëmtuarit

Opoja.net

Ankohen për punimet – Komuna thotë se janë ngatërruar (Video)

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net