Opoja.net

FSK-ja në Dragash, ushtroi aftësit e veta ushtarake

Lajme Opoja
FSK-ja në Dragash, ushtroi aftësit e veta ushtarake

Gjatë ditë së djeshme më: 24 tetor 2016, Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK), kanë ushtruar në Dragash përgaditjet në ushtrimin “Shqiponja 5” e cila është planifikuar deri në detaje nga grupet planifikuese të FSK-së, të mbështetura edhe nga ekspertë të fushave të ndryshme nga Garda Kombëtare e shtetit Ajova të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) dhe do të vazhdojë deri më 28 tetor, në rajone të ndryshme të vendit.

Gjatë ditës së djeshme u realizua ushtrimet në magjistralen Zhur-Dragash, trupat e njësive të FSK-së do të jenë në lëvizje në të gjithë vendin, me qëllim ushtrimi, ku qytetarët do të kenë mundësi të shohin lëvizje më të theksuara në rajonin e Prizrenit, Malishevës, Kaçanikut  dhe Hanit të Elezit.

FSK-ja ka njoftuar se gjatë ditëve në vazhdim, trupat e FSK-së do të lëvizin nëpër rrugët e vendit. Aty ku do të realizohen ushtrimet, lëvizjet do të jenë më të shtuara dhe, e gjithë kjo do të bëhet pa penguar lëvizjen e lirë të qytetarëve.

14717040_1129495743815246_5584147740659220286_n

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net