Opoja.net

Fuqizimi i rinisë në Dragash, video mesazh sensibilizues (Video)

Perspektiva e zbehtë e të rinjve në Dragash ka qenë në vëmendje të një projekti të implementuar nga Qendra Rinore Avoko – Dragash.

Ky projekt ishte pjesë e Programit Angazhimi për Barazi – E4E, i financuar nga Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar – USAID dhe implementuar nga Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim – ATRC.

287
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Në kuadër të projektit për fuqizimin e te rinjve “Vepro mençur” është realizuar edhe një video reklamë, ku në vëmendje ka të riun e komunës sonë.

https://www.youtube.com/watch?v=gu0agMkX1jA

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto