Opoja.net

Gastronomisë në Prizren i lejohet puna deri në ora 22:00

Kosova
Gastronomisë në Prizren i lejohet puna deri në ora 22:00

Ministria e Shëndetësisë ka propozuar masat e reja për luftimin e koronavirusit.

Te komunat me rrezik të ulët dhe të mesëm, operatorëve ekonomikë u lejohet puna deri në orën 22:00, ndërsa pas saj me shërbimin “merre me vete”. Nuk do të ketë pengesë për lëvizjen e qytetarëve, shkruan TV Prizreni.

Vendimi pritet të merret në mbledhjen e Qeverisë, që po mbahet tash online./tvprizreni.net/

      

Qeveria dhe SBASHK-u arrijnë marrëveshje për Kontratën kolektive, sot pritet të nënshkruhet

Merlinda Guraj

KQZ-ja pritet të vendosë sot për kandidatët që kanë probleme me ligjin – Si merren vendimet?

Merlinda Guraj

Ministri Reçica jep një lajm të mirë për përfituesit e skemave pensionale

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net