Opoja.net

Gjendet kuleta me të holla në Prizren, kërkohet pronari i saj

Gjendet kuleta me të holla në Prizren, kërkohet pronari i saj

Përmes një shkrimi në facebook marketi “Vrrini Center” në Vlashnje të Prizrenit ka njoftuar se kanë gjetur një kuletë me të holla dhe kërkohet pronari i saj.

Njoftimi i plotë:

Njoftim

Ky portofol, eshte gjetur te Vrrini Center, Vlashne, Prizren. Sipas dokumenteve, portofoli eshte i Milaim Morina nga Llashkadrenoci.

Kushdo qe e njeh, mundesisht lajmerojeni.

Portofoli, me dokumente e kartela te bankes, eshte ne vend te sigurte.

Pse autostradat e Kosovës janë pa pagesë?

Opoja.net

Mërgimtarët kthehen në shtetet ku jetojnë, kolona vetëm në Merdare

Opoja.net

Ministria e Infrastrukturës kërkon që sonte të ketë kujdes të shtuar në trafik

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net