Opoja.net

Gjendet një kufomë në lumin Drin – Dyshohet se mos është Enver Çengaj!

Aktuale Opoja

Prizren, 06 shtator 2014 – Një kufomë e paidentifikuar është gjetur sot në lumin “Drini i Bardhë”, në orët e hershme të mëngjesit. Ai që e kishte parë këtë kufomë të ishte, Fetah Saramati, nga fshati Dobrusht, i cili kishte dalë për peshkim. “Pasi jam vendosur në barkë, kam vërejtur një kufomë në ujë”, ka treguar ai, duke e njoftuar edhe policinë, e cila ka ndalë në vendin e ngjarjes dhe ka lajmëruar edhe Institutin e Mjekësisë Ligjore në Prishtinë.
Me ta dëgjuar këtë lajm, familjarët e të zhdukurit, Enver Çengaj, si dhe banorët e komunës së Dragashit, kanë filluar të dyshojnë, se mos është ky personi që është gjetur sot.
Megjithatë, po pritet që ekipi mjekësor ta thotë fjalën e vet dhe më pas do të merret vesh, nëse është ky trupi i Enver Çengajt, i cili është shpallur person i zhdukur, që nga 30 korriku i këtij viti. Ka raportuar Radio Sharri www.radio-sharri.info

 

Loading...

Mos i humb

Shtyhet gjykimi ndaj të akuzuarit për sulm në një kafiteri në Bellobrad të Dragashit

Opoja.net

Nëntë të vdekur nga Coronavirusi në komunën e Dragashit

Opoja.net

225 raste të reja me Covid-19 në Kosovë, 2 raste në Dragash

Opoja.net

Dragash: Kërkohet nga gjykata që të detyrohet i padituri të bëjë dorëzimin e çelësit të shtëpisë që është objekt i padisë

Opoja.net

Kusari thotë se në Dragash ku qëndroi Hoti mund të jenë infektuar persona tjerë

Opoja.net

Hoti gjatë ditës qëndroi në Dragash – Në mbrëmje njoftoi se është me Covid-19!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net