Opoja.net

Gjetën kuletën plotë me para, e dorëzuan në polici (Video)

Lajme Opoja

Stacionit të policisë në Prizren i janë shtuar paratë, por, ato nuk mund të shfrytëzohen e as të harxhohen.

Në fakt, këto janë para që u dorëzuan në polici nga ata që i gjetën në vende të ndryshme.

Kështu vepruan edhe Basri Refiku e Meriton Dida kur sollën në stacion një kuletë me 765 euro brenda.

Pronari i kuletës tha se u befasua kur policia e thirri për t’ia kthyer kuletën dhe paratë e humbura.

Pavarësisht shumës, organet e rendit bëjnë thirrje që gjerat e gjetura të mos përvetësohen, por të sillen në stacion për t’iu kthyer pronarëve.

Aktivistët e VV-së në Dragash i gëzohen fitores në Podujevë, shpresojnë ta mundin LDK-në edhe në Dragash

Fari Kolloni

Aksident me të lënduar në Dragash

Opoja.net

Me një super-organizim të apasionuarit e veturave festojnë “28 Nëntorin”, në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net