Opoja.net

Hoti: Pavarësimi energjetik është sukses i përbashkët i Kosovës dhe miqve ndërkombëtarë

Hoti: Pavarësimi energjetik është sukses i përbashkët i Kosovës dhe miqve ndërkombëtarë

Kryeministri Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se pavarësimi energjetik është sukses i përbashkët i Kosovës dhe miqve ndërkombëtarë.

Sipas tij KOSTT-i i ka plotësuar të gjitha kushtet e parapara me marrëveshje dhe tani po operon i pavarur.

“Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë̈ Elektrike të Kosovës, hapi një kapitull të ri brenda bllokut Shqipëri-Kosovë. Mbështetja e Qeverisë për sektorin energjetik do të jetë maksimale, ngase stabiliteti energjetik është parakusht për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik të vendit, rritje të investimeve të brendshme dhe atyre të jashtme, si dhe në funksion të mirëqenies së qytetarëve”, ka thënë ai.

Sot pritet të arrijnë në Kosovë 4 mijë e 680 vaksina Pfizer

Opoja.net

Mbi 100 mijë kosovarë punojnë pa kontrata, këto janë vendet e punës që “u shuan” në pandemi

Opoja.net

Gjendet kuleta me të holla në Prizren, kërkohet pronari i saj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net