Opoja.net

Ja kush i solli Fëllënzat Japoneze në Qollopek të Opojës

Shekuj me radhë literatura Kineze dhe Japoneze ka cekur efektet pozitive dhe shëruese të cilat i kanë vezët dhe mishi i fëllënzave Japoneze. Rami Qollopeku ka mënduar për këto dhe i ka sjellur në fshatinë e tij.

“Vezët dhe mishin e Fëllënzave Japoneze në fillim kam blerë për familjarët e mi dhe kur kam parë që janë shëruese i kam blerë 50 Fëllënza, dhe që tre vite merrëm me to duke i shumuar vet dhe tani i kam 600 të tilla, kanë efekte pozitive dhe shëruesi, prandaj i kam sjellur në fshatin Qollopek” ka thënë Rami Qollopeku për Opoja.net.

“Ato duhet shumë kohë që të kujdesesh dhe kërkojnë mjaftë ushqim për ti ushqyer, e në anën tjetër ketu tek ne nuk kanë shumë njohuri për to dhe për efektin shërues të tyre” shprehet Qollopeku.

Bazuar në përbërjen e këtyre vezëve është konstatuar se me përdorimin e këtyre vezëve suksesshem mund të parandaloni dhe të shërohen shumë sëmundje.

Këto vezë përmbajnë minerale si: amino acid, kalcium, fosfor,dhe hekur, gjithashtu dhe vitamina: A, B1, B2, etj.

“Mundësit e këtyre vezëve për tu shëruar e ka vërtetuar edhe OBSH-ja, Organizata Botrore e Shëndetit” ka përfunduar Rami Qollopeku.

© Opoja.net

Gjendja e dy personave që u plagosën nga polici në Dragash

Opoja.net

Mësohet kush është polici nga Prizreni që plagosi sonte dy qytetarë në Dragash

Opoja.net

Detaje pas plagosjes së dy qytetarëve nga një polic në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net