Opoja.net

Ka ndërruar jetë profesori i historisë Rami Shaqiri nga Bresana

Ka ndërruar jetë profesori i historisë Rami Shaqiri nga Bresana

Ka ndërruar jetë: prof. Rami (Shefki) Shaqiri nga Bresana (1946 – 2018)

Ishte njëri nga kuadrot a para të Bresanës, i cili fitoi gradën profesor i historisë, dhe që u angazhua dhe dha kontributin e tij, si mësimdhënës i dalluar në shkollën e mesme në komunën e Dragashit, që nga fillimi i viteve të 1970-ta.

Varrimi i tij do të bëhet sot, 17.03.2018, në fshatin e tij të lindjes – Bresanë. Namazi xhenazes do t’i falet në xhaminë e vjetër, pas namazit të drekës.

Allahu xh.sh. e mëshiroftë profesorin Rami dhe e shpërbleftë me xhenetin Firdeus.

Shkruar nga hoxha Kasam Muhameti. /Opoja.net

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net