Opoja.net

Kamera GoPro u kaplua nga llava, mbijetoi dhe regjistroi gjithçka

Kohët e fundit, përdorimi i një aparati GoPro rekomandohet shumë, dhe njerëzit duhet të jenë të vetëdijshëm për avantazhet dhe disavantazhet e tyre, transmeton lajmi.net.

Kamerat GoPros janë tërheqëse për shkak të avantazheve të shumta që i bëjnë ata një mundësi për një aventurë udhëtimi.

Me përdorimin e tyre njerëzit do të marrin foto perfekte, cilësia e tyre në video është e shkëlqyeshme për çmimin dhe madhësinë.

Kamerat GoPro e kanë provuar veten në një larmi të kushteve të motit dhe madje edhe katastrofave, gjë që është paraqitur në shembullin e udhëzuesit të kërkimit mjedisor Erik Storm nga Kilauea EcoGuides, një grup turistik me qendër në Parkun Kombëtar të Vullkaneve Hawaii.

Duke u përpjekur për të marrë imazhe të një çmendurie të zjarrtë, ai e la kamerën në një çarje të vogël, megjithatë, llava doli nga ajo dhe kapi pajisjen.

Kamera, e cila ishte në një rast mbrojtës, ngadalë filloi të shkrihet, dhe Eric e shikoi atë gjatë gjithë kohës, duke u frikësuar se përpjekja do të dështonte.

Megjithatë, kur ai arriti të tërheqë aparatin fotografik, ai zbuloi se kartela e tij SD kishte mbijetuar në llavë, dhe GoPro po regjistronte ngjarjet gjatë gjithë kohës.

Ai thekson se kamera e tij jo vetëm që mbijetoi, “por ajo kishte arritur të regjistronte gjithçka dhe ishte ende duke punuar”. /Lajmi.net/

Ndiqni këto veprime nëse telefoni juaj është lagur dhe nuk do të ndizet

Merlinda Guraj

Idetë e dekorimit të banjës: Cilat pllaka të zgjidhni dhe si t’i kombinoni ato me elemente të tjera

Merlinda Guraj

Një grua nga Afrika e Jugut lind 10 foshnje

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net