KEDS vjen me njoftim, këto zona do të mbesin pa rrymë sot

Opoja.net Opoja.net Kosova

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Prishtinë:

1.

Nga NS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) nga ora 10:00 deri 15:00.

Vendet: Sekiraça, Poteret, Qershiat, Kamerollët, Sekiraça 1, Sekiraça 2, Sekiraça 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi: 19000040) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajvali .

Arsyeja: Mirembajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i perçuesëve.

3.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 (H03) dhe Kosova A (H08) do të ndërprehet:

NS 35/10(20)kV Mazgiti patension do të mbesin daljet 35kV (Besia dhe Bivolaku) dhe daljet 10kV në Mazgit prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Mazgit te tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët, dhe Fakulteti i Gazetarisë, Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma, Al Petrol, Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë), Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca, Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë, Berrnica, NSH Monting , Noti, Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena , Plashnik Prugovc,Vehbi Pllana privat, Breznica, Kozarica dhe Barileva, RTK Bakshi. Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovcët, Lupç i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK-së në Vranidoll, Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, NTPM Tehnologie Mabetex Group- Besi dhe Hamidi Iber-Lepenci Bivolak.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

4.

TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët, FSK .

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

Gjilan:

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Stublla (kodi: 61067001) nga ora 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Fshatrat:Gërnçar, Gjylekar (një pjesë),Goden(një pjesë), Lubishtë (një pjesë),Podgorc, Ramnishtë, Stubëll e Epërme, Stubëll e Poshtme dhe Vërbovc.

Arsyeja: Mirembajtje preventive.

2.

TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Mirembajtje preventive.

Mitrovicë

1.

TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Marie Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirembajtje preventive, ndërrimi i shtyllave 10kV dhe pastrim i trasesë.

Prizren

1.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gelanca (kodi: 32000021) nga ora 10:00 deri në ora 15:00 .

Vendet: Gelanca, Topliçani, një pjesë Sopijë, një pjesë e Gjinovcit, disa pjesë të biznesit përgjatë rrugës M25.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

TS 35/10(kV Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radesha (Kodi: 30037006) prej orës 09:00 -14:00 .

Vendet: Baqkë,Dikancë, Leshtan,Radeshë .

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pataqani (kodi: 82000001) nga ora 10:00 deri 15:00.

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtëm, Senoc, Varjak, Zatriç.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave në degëzimin Pataçani i Epërm

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10 [kV] Ekektrom-Deva (kodi: 81000003) nga ora 09:00 deri 14:00.

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut, Ymer Prizreni,

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radavci (kodi: 50000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00 .

Vendet: Novosella, Radavci Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesëve dhe ndërrim i izolatorëve.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje do të afektohet BRE – HC Radavci me kod 50000004023.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (kodi: 53000004) nga ora 13:00 deri 16:00.

Vendet: Isniq,Lebush,Strellc i Epërm, Strellc i Ulët.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllës të TM dhe zgjerimi i rrugës.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

LP 10[kV] Baza e Asfalltit (kodi: 41000005) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliçan), Magurë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

24.10.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Gjakovë I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Cërmjani në SSH Cërmjan nga ora 08:00 deri 17:00

NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension:

TS 10/04 kV Cermjan kulla (kodi: 80080012323)

TS 10/04 kV Cermjan 2 Shala (kodi: 80080012324)

TS 10/04 kV Cermjan 3 Lumaj-Kidaj (kodi: 80080012325)

TS 10/04 kV Cermjan 4 Avdija-Xhekaj (kodi: 80080012326)

TS 10/04 kV Cermjan 5 Hasi-Plava (kodi: 80080012327)

TS 10/04 kV Meqe (kodi: 80080012329)

TS 10/04 kV Cërmjan –Hoxha (kodi: 80080012501)

TS 10/04 kV Meqe 1 (kodi: 80080012503)

Vendet: Meqe,Cërmjan.

Arsyeja: Projekte investive, punime në projekte investive Lot 11 Gjakove Feeder 2

2 .

Nga TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive dhe ndërrimi i trafove.

3.

Nga TS 35/10 [kV] Malisheva do të ndërprehet:

LP 10[kV] Kijeva (kodi: 82082007) prej orës 09:00 deri ne ora 17:00.

Vendet: Fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja: Projekte investive dhe ndërrimi i transformatorëve dhe ndërresave.

/GazetaSinjali/

The post KEDS vjen me njoftim, këto zona do të mbesin pa rrymë sot appeared first on Sinjali.

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-