Opoja.net

Këshillat zyrtare holandeze për njerëzit beqarë: Gjeni një partner seksi për izolim

Beqaret dhe burrat në Hollandë këshillohen të organizojnë një seksbuddy (mik të seksit), transmeton lajmi.net.

Kjo vjen pas kritikave ndaj rregullave që tregojnë se vizitorët në shtëpi mbajnë një distancë prej 1.5 metrash gjatë bllokimit të koronavirusit, shkruan The Guardian.

Udhëzimet zyrtare nga Instituti Kombëtar Hollandez për Shëndetin Publik dhe Mjedisi është ndryshuar për të sugjeruar ata që nuk kanë një partner të përhershëm seksual të vijnë në marrëveshje reciprokisht të kënaqshme me individë me mendje të njëjtë. /Lajmi.net/

Ndiqni këto veprime nëse telefoni juaj është lagur dhe nuk do të ndizet

Merlinda Guraj

Idetë e dekorimit të banjës: Cilat pllaka të zgjidhni dhe si t’i kombinoni ato me elemente të tjera

Merlinda Guraj

Një grua nga Afrika e Jugut lind 10 foshnje

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net