Këto vende do të mbesin pa rrymë tri ditët e ardhshme

Opoja.net Opoja.net Kosova

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike në disa lokacione në Kosovë, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas njoftimit, këto ndërprerje do të ndodhin për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

 1.TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona industriale-Vragoli  (Kodi:15018014) prej orës 10:00 – 11:00.

Vendet: Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani dhe Dimi.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosovë.

2.TS 35/10 kV Fushë Koovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hekurudhat e Kosoves (Kodi:15018013) prej orës 10:00 – 11:00.

Vendet: Hekurudhat e Kosovës Fushë-Kosovë.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosovë.

3.TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujesjellesi Kuzmin (Kodi:10012009) prej orës 10:00 – 11:00.

Vendet: Pompat e Ujësjellësit.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosovë.

4.TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mulliri (Kodi:10012012) prej orës 10:00 – 11:00.

Vendet: Mulliri Fushë Kosovë.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosovë.

5.TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Ushqimit kafshëve  (Kodi:15018011) prej orës 10:00 – 11:00.

Vendet: Fabrika e Ushqimit kafshëve.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosovë.

6.TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë- Kosova 2  (Kodi:10012005) prej orës 10:15 – 12:00,

Vendet: Pjesa te Tregu, Uglari komplet, një pjesë të Fushë-Kosovës, ana e djathtë deri te TS Çeku.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV Fushë- Kosovë.

7.TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës   (Kodi:15018003) prej orës 12:15 – 14:00.

Vendet: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosovë.

8.TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Thertorja   (Kodi:10012010) prej orës 12:15 – 13:00.

Vendet: Sole Kosova, Migrosi dhe IMF Kosova.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV Fushë-Kosovë.

Gjakovë

1.TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha  (Kodi:82082002) prej orës 10:30 – 15:30

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Montimit i ndarësit linjor 10/20 kV.

Pejë

1.TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klina III  (Kodi: 52000101) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Perlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha.   Fshatrat: Dollc (një pjesë), Dresnik (një pjesë), Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë).

Arsyeja: Punime në shkarkimin e daljes 10 kV.

2.TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dresniku (Kodi: 52000007)  prej orës 13:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Klinë, Dresnik, Dollc dhe Gremnikë.

Arsyeja: Punime në shkarkimin e daljes 10 kV.

11.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

11.12.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Varoshi   (Kodi:40042005) prej orës 09:00 – 12:00.

Vendet: fshatrat: Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Çardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës dhe lidhjeve përkatëse.

2.TS 35/10 kV Ferizaj  1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujëvara    (Kodi:40041011) prej orës 09:00 – 13:00.

Vendet: rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Ngritjen e shtyllave nën tension sipas ZTE 9651.

Gjilan

 1.TS 35/10 kV Gjilani 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Çeliku   (Kodi:60062005) prej orës 13:00 – 17:00.

Vendet: Rruga e Bujanovcit.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 0.4kV.

12.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.Nga  TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Daljet 10kV (kod: 310000) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 01:00  deri në ora 02:00.

Vendet: rrugët: 193 Marie Kraja (një pjesë), 195 Fahredin  Hoti, 196 Aleks Buda, 201 Ajdin Rrahmanaj, 208 Flamuri, 210 Martirët e Kabashit, 228 Durrësi, 234 Hyse Tërpeza, 241 Tamil Shala, 563 Nëna Tereza (një pjesë) dhe Sami Koka, 1 Adem Jashari (një pjesë), 181 Pellazgët, 190 Ulpiana, 192 Tefik çanga (një pjesë), 193 Marie Kraja (një pjesë),193 Fahredin Hoti (një pjesë), 198 Vjosa, 199 Shkodra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 201 Ajdin Rrahmanaj, 202 Akili, 203 elena Gjika (një pjesë), 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 208 Flamuri (një pjesë), 216 Rozafa Kulla, 217 Selver Maçkaj, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe 225 Ali Ibra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 284 Sherif Agë Turtulla (një pjesë), 287 Ramadan Çejku (një pjesë), 288 Epirotët (një pjesë), 106 Brigada 125 (një pjesë), 272 Qazim Berisha (një pjesë), 273 Haxhi Zeka, 276 Azem Shkreli (një pjesë), 277 Bojniku (një pjesë), 278 Agim Shala (një pjesë), 279 Mevlana (një pjesë), 280 Istriotët, 281 Bedri Pejani (një pjesë), 283 Kurilla, 285 Lulzim Rexhepi, 289 Mehdi Bardhi, 290 Musa Shehzade (një pjesë), 291 Shkelzen Dragaj (një pjesë), 292 Mehmetçik, 295 Refki Shala (një pjesë), 296 Hysen Rexhiq, 297 Kasimbeg, 298 Dragoman, 299 Sylejman Drini, 300 Jonuz Emra, 301 Selman Riza (një pjesë), 34 Hafiz Ismail Hakki, 305 Njazi Alishani (një pjesë), 308 Kosova 1, 309 Ali Pashë Elbasani (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare dhe 380 Enver Haradinaj, 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu, U/hidroregjioni Jugor Bunari l dhe II në rrugën 338 Vatrat Shqiptare, 11 Ismet Jashari – Kumanova, 335 Nuri Sherifi, 336 Shën Flori (një pjesë), 337 Kalaja (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare, 341 Shën Albani, 352 Vajzat e Sulit, 353 Berati, 354 Marin Barleti, 357 Pushkatarët, 359 Iljaz Kuka (një pjesë), 360 Adnan Krasniqi, 361 Aleksander Flemingu, 363 Shaip Spahiu, 371 Josip Rela, 372 Saraji, 373 Alajdin Berisha, 374 Anif Muji, 375 Bylbyldere, 377 Xhavit Bajraktari, 378 Nexhat Matrangji, 385 Halit Berisha, 387 Feta Gega, 388 Nysret Seharsoj, 389 Hëdërlez, 390 Sheh Emini, 391 Vëllezërit Dehiri, 393 Zekerija Rexha, 442 Lekë Matrënga, Qendra Zejtare I (një pjesë), Qylani I Vjeter, Vranduk dhe Sheshi Shadërvani, 119 Azem Bejta, 2 Ukë Bytyçi, 249 Bekim Berisha, 250 Nazim Kokollari, 251 Muharrem Bajraktari, 257 Xhemajl Fetahu, 258 Xhemajl Mustafa, 259 Ibrahim Thaçi, 262 Dalmatët, 264 Enver Dukagjini, 265 Muhamet Çami, 266 Nehat Demiri, 267 Fazli Grajçevci, 268 Gjin Muzaka, 270 Balshajt dhe Dardania, Lubizhda dhe Skorobishtë, Konsumatorë komercial dhe Buxhetar (F.S.K.) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranzit, 67 Edit Durham (një pjesë), 168 Preveza, 169 Murat Kabashi, 170 Srebrenica, 171 Manush Berisha, 174 Mbreti Agron, 177 Bekim Muhaxheri, 178 Behajdin Hallaqi, 180 Leskovci, 200 Fadil Balaj, 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 207 Ahmet Prishtina, 208 Flamuri (një pjesë), 252 Meriman Jakupi, 272 Qazim Berisha, 315 Rexhep Kabashi, 316 Muhaxhirët dhe 317 Bazhdarhane, 52 Xhemë Gostivari, 160 Ardianët, 161 Enver Maloku, 162 Pazari i ri (një pjesë), 164 Ali Pashë Gucia(një pjesë), 166 Besim Telaku, 167 Edit Durham, 170 Srebrenica, 171 Manush Berisha, 173 Maja e Pikëllimës, 174 Mbreti Agron, 176 Mbreti Bardhyl, 179 Ersan Mazrek, 182 Sangjaku, 194 Agron Bytyqi, 195 Fahredin Hoti, 255 Meriman Jakupi, 311 Ankara, 313 Brahim Osmanaj, 315 Rexhep Kabashi dhe 324 Fehmi Lladrovci, G.I.Z. në rrugën 1 Adem Jashari, 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik Çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë), 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe Tranzit (një pjesë);

Fshatrat: Korishë (një pjesë), Lexhend, Lubizhdë (një pjesë), Lutogllavë, Malësi e Re dhe Petrovë, Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë), Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë, Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë), Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë dhe Gërnçar.

Arsyeja: Verifikimin e lidhjeve për matje te konsumatorët që janë në nënstacionin.

12.12.2020

Punime nga palët e treta

Pejë

 1.TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rrokaqielli    (Kodi:50000005) prej orës 09:00 – 09:15 dhe 14:45 – 15:00

Vendet: rrugët: Adem Jashari, Adem Thaqi (një pjesë), Ahmet Gjikolli, Atë Shtjefën Gjeqovi (një pjesë), Bill Klinton, Demostratat 1968 (një pjesë), Esat Mekuli (një pjesë), Hasan H. Murati (një pjesë), Mbretëresha Teutë, Ndue Bytyqi (një pjesë), Nuredin Gërvalla (një pjesë), Shaban Polluzha (një pjesë),  Shpetim Bojku, Sylë Hasani, Vëllezërit Kelmendi, Vëllezërit Topulli dhe Ymer Basha (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS 1 i ri    (Kodi:50000005002) prej orës 09:00 – 15:00

TS 10/0.4 kV TS 1 i vjeter   (Kodi:50000005003) prej orës 09:00 – 15:00

Vendet: rr. Adem Jashari, rr. hmet Gjikolli, rr. Demonstrata 1968, rr. H.Murati. rr. Mbretëresha Teutë, rr. Shpëtim Bojku dhe një pjesë e rrugës Nuredin  Gërvalla.

Arsyeja: Realizimi i hyrje dhe daljeve 10kV sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe daljet 0.4 kV për konsumatorët ekzistues./Gazeta Sinjali/

The post Këto vende do të mbesin pa rrymë tri ditët e ardhshme appeared first on Sinjali.

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-