Opoja.net

KJO VLEN PËR TËRË JETËN TËNDE

Vepro çfarë të duash, mirëpo mos e dëmto askënd. Dallohu me çfarë të duash, mirëpo mos u bëj mendjemadh ndaj askujt.

Diskuto me kë të duash, mirëpo mos ofendo asnjëherë. Zemërohu si të duash, mirëpo mos e lëndo askënd.
Mos ndiej keqardhje për faljen që ia bëre atij që të dëmtoi, edhe atë fort, sepse kjo është shumë më e mirë sesa të ndiesh keqardhje se ti e dëmtove dikë dhe ai nuk ta fali.

5445
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
Kandidati juaj i preferuar për kryetar të Dragashit?

Nëse njerëzit të garojnë për dynja, ua lë dynjanë atyre. Nëse njerëzit të garojnë për ahiret, ti bëhu më i shpejti prej tyre.

Allahu ia jep dynjanë atij që e do dhe atij që nuk e do, kurse ahiretin ia jep vetëm atij që e do.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Kurani, mrekullia e pafundme

Opoja.net

Në xhamitë e Kosovës apelohet kundër dhunës ndaj grave

Opoja.net

Në këtë mënyrë përhapet bamirësia në mesin e njerëzve

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto