Opoja.net

Komuna e Dragashit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Eko Regjionin për mbledhjen e mbeturinave në vendet publike

Kryetari i Komunës së Dragashit Shaban Shabani dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KRM “Ekoregjioni” Nehat Basha nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për mbledhjen e mbeturinave nëpër vende publike: rrugë, trotuare, shkolla, sheshe, QKMF e AMF dhe të dërgohen në deponinë e mbeturinave.

Ndersa Kryeshefi Ekzekutiv Nehat Bersha thot se në emër të marrëveshjes KRM “Ekoregjioni” do të bëjë dhe larjen me ujë të rrugëve kryesore në qendër të qytetit të Dragashit transmeton mediat lokale.

218

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Në këtë takim u diskutua edhe për mundësinë e rritjes së investimeve nga niveli qendror në fushën e mbrojtjes së ambientit në komunën tonë.

 

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net