Opoja.net

Kosovarët kërkonjë myshteri për “shitje” të dordolecëve

Në stinën e dimrit, gjejmë më shumë kohë për tu argëtuar. Një prej formave të argëtimit është edhe ndërtimi i dordolecit, shkruan Gazeta Sinjali.

Por, kosovarët kanë filluar të bëjnë “biznes” edhe me shitjen e dordolecëve.

Sipas një postimi të faqës Coolnfreshmagazine, çmimi i ndërtimit të dordolecit ndryshon, sepse varet e kujt është bora.

Ndërtimi i dordolecit bëhet në disa modele: modeli A, modeli B dhe modeli set.

Coolnfreshmagazine është një faqe satirike dhe ky lajm ka për qëllim vetëm argëtimin e audiencës.

Ndiqni këto veprime nëse telefoni juaj është lagur dhe nuk do të ndizet

Merlinda Guraj

Idetë e dekorimit të banjës: Cilat pllaka të zgjidhni dhe si t’i kombinoni ato me elemente të tjera

Merlinda Guraj

Një grua nga Afrika e Jugut lind 10 foshnje

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net