Kryetari i Komunës së Dragashit z.Shaban Shabani uron qytetarët për festën e Fitër Bajramit

Lajme Opoja
Kryetari i Komunës së Dragashit z.Shaban Shabani uron qytetarët për festën e Fitër Bajramit

Të nderuar qytetarë të komunës së Dragashit, me rastin e përfundimit të muajit të Ramazanit, muajit të përkushtimit dhe sakrificës fizike dhe shpirtërore, më lejoni që të ju përcjell urimet më të sinqerta për festën e Fitër Bajramit, me dëshirën më të madhe që agjërimi dhe të gjitha aktivitetet tuaja gjatë Ramazanit të jenë të pranuara nga ana e Zotit.

Këto ditë madhështore të cilat bartin në vete vlerën e devotshmërisë, humanitetit, sakrificës, barazisë në mes të njerëzve urojmë që të gjithë besimtarët t’i gjejë në harmoni, tolerancë, unitet e mbarësi në të gjitha sferat.

Nesër është ditë feste, ditë të cilës i gëzohemi të gjithë. Le t’ja shtrijmë njëri-tjetrit dorën e mirëkuptimit dhe bashkëpunimit. Le të mbretërojë festa në familjet e çdonjërit. Le të jetë ky Bajram i përbashkët për të gjithë. Urime!

100 bursa për studentë nga Komuna e Dragashit që studiojnë në universitetet publike të Kosovës

Fisnik Guri

DKA në Dragash pas intervistës me gojë shpall rezultatet për mësues klasor me kohë të caktuar në SH.F.M.U “Sezai Surroi”-Zym

Fisnik Guri

Veseli në Bresanë të Dragashit, zbulon pllakën me emrat e luftëtarëve të UÇK-së

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net