Opoja.net

Kukësi dhe Dragashi mbajnë takim pune në kuadër të bashkëpunimit ndërkufitar

Kukës, 02 shkurt 2017 – U mbajt takim më karakter pune, në kuadër të bashkëpunimit ndërkufitar në mes të kryetarit të Komunës së Dragashit z. Salim Jenuzi dhe kryetarit të Bashkisë së Kukësit z. Bashkim Shehu.

583

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net