Opoja.net

Kuvendi miraton buxhetin për vitin 2021

Kuvendi miraton buxhetin për vitin 2021

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të dytë buxhetin për vitin 2021.

Buxheti është miratuar me procedurë të shpejtë me një mocion procedural të propozuar nga deputetët.

Pra në këtë formë, amandamentet nga 1 deri 13 janë votuar si pako.

Teksa pas kësaj, si pako janë votuar edhe amandamentet nga 13 deri në 150  të cilat janë pa përkrahjen e komisionit funksional. Të njëjtat nuk janë miratuar përveç njërës.

Buxheti mori 85   vota pro,  zero kundër dhe zero abstenime.

Afër kampit “Bondsteel” në Ferizaj do të ndërtohet shtatorja e Presidentit Biden

Opoja.net

Pse autostradat e Kosovës janë pa pagesë?

Opoja.net

Mërgimtarët kthehen në shtetet ku jetojnë, kolona vetëm në Merdare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net