Opoja.net

Ky dem i la 800 shtëpi pa energji elektrike

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, demi katër vjeçar thuhet se po përpiqej të lehtësonte një kruajtje kur rrëzoi një gjenerator nga një shteg telegrafi në fermën e tij në qytetin Chapelton.

Megithëse ai shpëtoi nga një tronditje prej 11,000 volt nga kabllot, veprimi i demit i la tre fshatra pa energji elektrike.

7

Cila mendoni së është më e mira për daljen nga krizën energjetike ?

Pronari i tij kërkoi falje në Facebook për ndërprerjen e energjisë elektrike, duke thënë se demin e shqetësonte një kruajtje, kështu që e fërkoi shtyllën e energjisë elektrike dhe e rrëzoi kutinë e transformatorit.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net