Opoja.net

Ky është ramazani i Flamur Kasamit

Edhe gjatë ditës së sotme ai ka qenë në një tjeter kanal televizivë në Turikje. Ai është TRT AVAZ i cili ka mbajtur një emision për muajin ramazan dhe të ftuar kishte Flamur Kasamin i cili po thuaj se qdo ditë gjendet në ekranet televizive.

Flamur Kasami nga Bresana qdo ditë e më shumë po shkon drejt suksesit pasi studimeve në turkije ai tash po behet shumë i njohur në mbar opinionin turk dhe atë shqiptarë.

103
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

© Opoja.Net

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto