Opoja.net

Ligjerat nga Miran Kasami ne Xhamin e Bresanes

Ligjerat nga Miran Kasami ne Xhamin e Bresanes,Ne kohen e Namazit te Nates.

Tema e Ligjerates:”Qka pas Remazanit”

https://www.youtube.com/watch?v=i-M30Nohls8&feature=youtu.be

Besimtari gjithmonë duhet të jetë aktiv

Opoja.net

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Send this to a friend