Opoja.net

Manifestohet dita e shkollës “Ruzhdi Berisha” njëherit përvjetori i 50-të i kësaj shkolle (Foto)

Pas homazheve familja e Ruzhdi Berishës u pritën në objektin shkollor nga drejtori i kësaj shkolle z.Shukri Nebiu, meqrast se bashku me kryetarin e komunës z.Shaban Shabani vëndosen lule para bustit të Ruzhdi Berishës që gjëndet në oborrin e shkollës.

Manifestimi vazhdoi në shtëpin e kulturës Abdurrahman Gerdellaj, para një numri të madh të pranishmëve drejtori i shkollës uroi për këtë dit e tregoi për historikun e shkollës, një fjal rasti e morën edhe kryetari i komunës si dhe drejtori i arsimit të cilet uruan për këtë dit e shprehën respektin më të madh për familjen dhe mësuesin Ruzhdi Berisha.

Në përvjetorin e 50-të drejtoria e shkollës në shënje mirnjohje e respekti ndau mirnjohje për të gjith ata që dhan kontribut ndër vite në këtë shkollë.

Me medalje e kupa u shpërblyen edhe fituësit e turneve që u organizuan nga shkolla me rasin e përvjetorit, pati edhe dhurata tjera por jo mirënjohje, nga një portret e pranuan kryetari i komunës së bashku me drejtorin e shkollës nga nxënëseja e vitit të dytë Leonora Sele.

Manifestimi vazhdoi me program artistik të përgaditur posaqërisht për këtë ditë, me poezi, kënge e valle.

Fotograf : Riad Sinani & Dushi Dauti

Image may contain: 9 people, people smiling, people standing, suit and outdoor

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Image may contain: 8 people, people standing, suit and beard

Image may contain: 8 people, people standing and suit

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and suit

Image may contain: 13 people, people standing

Image may contain: one or more people and outdoor

Image may contain: 1 person, standing, suit and indoor

Image may contain: 12 people, suit

Image may contain: 12 people

710

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net