Mbi 3 orë pritje në Merdar për të dalë nga Kosova, si është gjendja në pikat tjera

Opoja.net Opoja.net Kosova

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka përditësuar të dhënat mbi fluksin në kufi.

Sipas kësaj qendre, më së shumti pritje ka në dalje në Merdar, deri në 200 minuta, ndërkaq te Dheu i Bardhë 30 minuta.

Në pikat tjera s’ka kolona as në hyrje as në dalje.

 

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-