Opoja.net

Mevludin Krasniqi uron 50 vjetorin e Gjimnazit ” Ruzhdi Berisha ” Dragash

Mevludin Krasniqi uron 50 vjetorin e Gjimnazit ” Ruzhdi Berisha ” Dragash

Sot, është 50 vjetori i themelimit të Shkollës së Mesme “Ruzhdi Berisha” në Dragash.

Njëri nga nxënësit e kësaj shkolle ishte edhe zëvendësministri Mevludin Krasniqi i cili nëpërmjet rrjetit social facebook ka uruar të gjithë nxënësit si dhe profesorët e shkollës së mesme Ruzhdi Berisha në Dragash për përvjetorin jubilar .

Krasniqi na tregon se mësimet e para i kishte marrë nga ish profesori Ruzhdi Berisha i cili tashmë është dëshmor i Kombit Shqiptar.

50 vjet dritë e dituri, Gjimnazi “Ruzhdi Berisha” Dragash!

Urime përvjetori jubilar, të gjithë atyre që që kanë shërbyer dhe që na kanë mësuar në këtë tempull të dijes, që mbanë me krenari emrin e profesorit tim dëshmor!

Plotë 50 breza, nga këtu e nisën rrugën e suksesit për t’i kontribuar Opojës, Prizrenit dhe krejt Kosovês!

Të nderuar nxënës e profesor dhe Ju profesor të mij, Urime kjo ditë dhe ju FALEMINDERIT!

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net