Motoçiklistët Të Bashkuar për një Event të Paharruar: Takim i Parë i Organizuar nga Klubi “Enduro Sharri”!”

Opoja.net Opoja.net Opoja Sport

Për herë të parë në komunën e Dragashit, po organizohet takimi i motoçiklistëve, ku do të marrin pjesë motoçiklistë nga e gjithë Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe më gjerë! Ky event është organizuar nga klubi “Enduro Sharri” dhe gëzon përkrahjen e komunës së Dragashit, duke shënuar ditën e çlirimit të kësaj komune.

Takimi fillon në ora 09:00 në Parkun e Qytetit dhe rruga është ndarë në dy shtigje: HARD dhe SOFT. Në të dyja shtigjet, motoçiklistët do të udhëtojnë drejt të njëjtit destinacion. Kjo i jep mundësi pjesëmarrësve të zgjedhin shtigjen që i përshtatet më mirë aftësive dhe përvojës së tyre në enduro.

Për të siguruar argëtimin e pjesëmarrësve, organizatorët kanë përgatitur një program muzikor live dhe DJ që do të fillojë në ora 17:00. Kjo do të jetë një mundësi për të festuar suksesin e takimit dhe për të shijuar një atmosferë të këndshme dhe argëtuese.

Dragashi do të jetë destinacioni i motoçiklistëve të dielën, të cilët vijnë nga të gjitha trojet shqiptare. Kjo është një mundësi unike për ta ndarë pasionin për motoçikletat dhe për të eksploruar pikat e bukura të natyrës së Dragashit.

Ju faleminderit për informacionin dhe mundësinë për të ndarë këtë shkrim!”

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-