Opoja.net

Në Dragash shënohet Dita e Tokës me aktivitete (Foto)

Në ditën e Planetit Tokë, u shënua në Dragash me aktivitete. Gjatë ditës së sotme është mbajtur aksioni “Ta pastrojmë Kosovën” dhe këtë herë të rinjët e komunës së Dragashit e treguan vetin se e dojnë një ambient të pastër.

“Së bashku mund ta bëjmë vendin tonë me të mirë për të jetuar”
“Ta ruajmë Tokën dhe ambientin ku jetojmë”
“Toka ,rrugët dhe hapsirat publike janë shtepija jonë !”
“Mbajini të pastërta Tokën dhe vendbanimet !”
“Për të ardhmen për fëmijët tanë !”

© Opoja.net

 

Arrestohet anëtari i LDK-së në Dragash

Merlinda Guraj

Kosova me padi ndaj Malit të Zi, kërkohet kthimi i pronës në Budvë që ishte blerë 6 dekada më parë

Merlinda Guraj

SBASHK dërgon 452 punëtorë të arsimit për pushime në bregdetin shqiptar

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net