Opoja.net

Në komunën e Dragashit themelohet kuvendi i të rinjëve

Sot është mbajtur seanca e parë e kuvendit të te rinjëve të Dragashit ,në ketë seanc morrën pjes 20 deputetë dhe u zgjodh kryetari i kuvendit të te rinjëve Dukagjin Dedaqi transmeton Opoja.net

Kuvendi i të rinjeve funksionon në baza vullnetare ,transporti dhe salla ishin të siguruara nga Komuna e Dragashit per kete seanc.

Gjest human, vogëlushët kosovarë dorëzojnë në polici kuletën me shuma parash!

Merlinda Guraj

Qeveria e Kosovës merr përsipër pagesën e polisës kufitare për diasporën

Merlinda Guraj

Osmani pritet me nderime të larta nga presidenti austriak

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net