Opoja.net

Në mungesë kuorumi s’kalon rezoluta për anulim të licencave për “Kelkosin”

Në mungesë kuorumi s’kalon rezoluta për anulim të licencave për “Kelkosin”

Mungesa e kuorumit ka bërë që të mos dalë në votim rezoluta e Lëvizjes Vetëvendosje përmes së cilës kërkohej anulimi për dhënien e licencave afatgjate për prodhimin e energjisë elektrike ndërmarrjes “Kelkos Energy” për hidrocentralet “Deçani” dhe “Belaja”.

Kjo parti pos kësaj kërkoi nga Ministria e
Ekonomisë dhe Ambientit edhe tërheqjen e lejeve mjedisore dhe ujore për
“Kelkosin”.

Sot pritet të arrijnë në Kosovë 4 mijë e 680 vaksina Pfizer

Opoja.net

Mbi 100 mijë kosovarë punojnë pa kontrata, këto janë vendet e punës që “u shuan” në pandemi

Opoja.net

Gjendet kuleta me të holla në Prizren, kërkohet pronari i saj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net