Opoja.net

Nënshkruhet memorandumi, pritet aksioni për kapjen e qenve endacak në Dragash

Nënshkruhet memorandumi, pritet aksioni për kapjen e qenve endacak në Dragash

Sot është nënëshkruar memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Fondacionot Stray CoCo, JCI- Prizren, Pro Vet dhe Komunës së Dragashit.

Fondacioni Stray CoCo mbulon koston e trajnimit të qenëve endacak falas.

JCI-Prizren dhe komuna e Dragashit do të organizojë sesione informuese në shkolla dhe me publikun e gjerë, si dhe fushata për mediat në lidhje me programin KSVL.

Implementimi i projektit do të bëhet në bashkëpunim me Drejtorinë për Mbrojtje Shpëtim dhe Shërbime Publike dhe do të realizohet në periudhën gusht – shtator./Opoja Sot/

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net