Opoja.net

Nëse keni frikë nga fluturimet e natës, kjo fotografi mund të thellojë frikën tuaj edhe më shumë

Nëse ka tre ose katër pilotë në fluturim, dy pilotë drejtojnë aeroplanin, ndërsa një ose të dy pilotët e tjerë mund të flenë.

Në shumicën e aeroplanëve hapësira për pilotët ku ata mund të pushojnë gjatë fluturimeve të gjata është e vendosur prapa kabinës dhe mbi klasën e parë.

Ne nuk jemi të sigurt pse ky pilot vendosi të bëjë një sy gjumë pikërisht këtu.

Ndoshta fotografia është bërë nga një shaka e pastër midis kolegëve. /Telegrafi/

586

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net