Opoja.net

Një çift ndërtuan një kabinë nga dritaret e ricikluara

Kuriozitete
Një çift ndërtuan një kabinë nga dritaret e ricikluara

Kur në mësojmë të jetojmë thjeshtë, ne kemi zotëruar artin e jetesës, transmeton lajmi.net.

Njerëzit duhet të lejnë materializmin anash dhe të jetojnë të fokusuar më shumë në mënyrën e jetesës më të thjeshtë.

Pasi që gjeneratat e reja janë më të qëndrueshëm dhe më të zgjuar, shumica mund të gjejnë gjëra të vogla dhe të thjeshta të ndërtojnë shtëpinë e tyre dhe që duket shumë më bukur se sa shtëpitë luksoze.

Në vitin 2012 një çift filluan të planifikonin shtëpinë e tyre shumë të bukur në një mal në Virgjinian perëndimore.

Ata ishin të pa punë në atë kohë, por në ndërkohë ata gjetën punë si dizajnere dhe fotograf. Pasi lanë punën e tyre ata filluan të realizonin ëndrrën që kishin.

Ata ndërtuan kabinën e tyre perfekte në një vend të mahnitshëm me ajër të pastër, i bërë i tëri nga dritaret që ka një pamje modern. /Lajmi.net/

Loading...

Mos i humb

“Dëshpërim Kosova” – qytetari që po proteston kundër Qeverisë Hoti (VIDEO)

Opoja.net

Rrethi i Janjevës u nis për 45 ditë, nuk u përfundua as për tre vjet (VIDEO)

Opoja.net

Rreth i Janjevës u nis për 45 ditë, nuk u përfundua as për tre vjet (VIDEO)

Opoja.net

Dogana: Kosovarët shpenzojnë 300 milionë euro në duhan brenda vitit

Opoja.net

Ndërpritet restaurimi i mullirit (VIDEO)

Opoja.net

Burgu i torturave bëhet muze unik në kryeqytet (VIDEO)

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net