Opoja.net

Një enigmë prej 1 mijë copash ju lejon të ndërtoni hënën në jetën reale

Misteri prej 1 mijë copash i ngjan anës së afërt të Hënës në detaje spektakolare, me një imazh të jetës reale, transmeton lajmi.net.

Është imazhi më i qartë i Hënës deri më sot, vjen në një formë rrethore. Për më tepër, dy pjesë nuk janë të njëjtën formë, e cila tingëllon sfiduese, por në të vërtetë e bën atë pak më të lehtë për tu bashkuar.

516

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Kompania që qëndron pas enigmës, Crazywind, po shet gjithashtu një version të Tokës, i cili vjen në tre pamje ajrore të ndryshme, duke përfshirë një të Evropës dhe një të Australisë. /Lajmi.net/

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net