Opoja.net

Një kompani amerikane është e gatshme të fillojë një test sigurie të një vaksine kundër koronavirusit

Një kompani amerikane është e gatshme të fillojë një test sigurie të një vaksine kundër koronavirusit

Shumë grupe të tjera kërkimore janë duke u përpjekur të bëjnë vaksinat kundër COVID-19 duke përdorur një larmi metodash të ndryshme me shpresë se të paktën njëra do të ofrojë mbrojtje, transmeton lajmi.net.

Qasja Inovio është ajo që quhet vaksinë e ADN-së, e bërë duke përdorur një pjesë të kodit gjenetik të virusit të paketuar brenda një pjese të ADN-sintetike.

Kompania thotë se tashmë ka filluar rekrutimin e vullnetarëve për studimin e saj në secilën nga dy vendet.

Inovio parashikon që do të ketë të dhëna të mjaftueshme për të bërë një vlerësim fillestar të sigurisë së vaksinës, si dhe nëse është apo jo duke shkaktuar një përgjigje imune te pjesëmarrësit deri në këtë verë. /Lajmi.net/

DnV publikon rezultatet preliminare: LVV 48.95%, PDK 16.95%, LDK 13.34% dhe AAK 7.45%

Opoja.net

Ministrja e Financave: Paratë e Trustit nuk mund të tërhiqen me llogari bankare të familjarëve

Opoja.net

Shaban Shabani: Dhuna në familje rrezikon paqen

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net