Opoja.net

Një person krijoi një “mbulesë përqafimi” që të mund të përqafojë gjyshen e tij

Kuriozitete
Një person krijoi një “mbulesë përqafimi” që të mund të përqafojë gjyshen e tij

Antony Cauvin, 29-vjeçar, nga Stratford-upon-Avon, krijoni një ambient të përshtatshëm që të mund ta përqafojë gjyshen e tij pas një muaji të ndarë, transmeton lajmi.net.

“Mbulesa e përqafimeve” duke të jetë shumë e sigurtë në mënyrë që dy persona të mund të përqafohen të sigurtë pa pasur frikë që mund të infektohen nga njëri tjetri.

Antony e testoi në fillim me gruan e tij Miriam para se ta testonte me gjyshen e tij, dhe e rregulloi atë në kopsht.

Miriam, gruaja e tij e filmoi momentin e mahnitshëm kur ai dhe gjyshja e tij po përqafoheshin, me videon e cila u shpërnda në Facebook dhe mori miliona shikime. /Lajmi.net/

Përdoreni mençur makinën e larjes së enëve

Merlinda Guraj

Pse është i rëndësishëm “Golf II” në Kosovë

Opoja.net

A e keni ditur pse pëllumbave iu vendosin unaza në këmbë?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net