Opoja.net

Njerëzit absorbojnë energji nga tjerët

Njerëzit absorbojnë energji nga tjerët

A ju ka ndodhur ndonjëherë të ndiheni pa energji kur keni shpenzuar kohë me dikë të caktuar? A jeni ndjerë në plot kuptimin e fjalës sikurse ai person jua ka vjedhur energjinë dhe ju ka ulur disponimin e keq? Sipas studimeve të kryera thuhet se njerëzit mund të absorbojnë energji nga njerëzit tjerë. Ky lloj i energjisë në qeniet e gjalla ndryshe quhet edhe ‘bioenergjetika’.

Source

A do ta prishë agjërimin e Ramazanit, vaksina për Covid-19?

Opoja.net

Në cilat raste jeni të liruar nga mosmbajtja e maskës

Opoja.net

Më shumë se asnjëherë më parë po lindin binjakë në botë

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net