Opoja.net

Nxënësit e Dragashit të Premten aksion vullnetar për pastrimin e ambientit

Nxënësit e Dragashit të Premten aksion vullnetar për pastrimin e ambientit

Të gjithë nxënesit dhe mësimdhënësit ditën e premte, 19.04.2019 në orën 8:50 të fillojnë aksionin vullnetar dhe të ndihmjnë në pastrimin e të gjitha hapsirave përreth shkollës dhe rrugëve kryesore të vendbanimeve përkatës, deri në ora 12:00.

Vendimin e plotë nga Drejotria Komunale për Arsim e keni më poshtë:

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net