Opoja.net

OPFAKKOS, dega në Dragash sjell dy medalje nga mini olimpiada Java Evropiane e Sportit

Këtë vit, i cili është viti i tretë, që dega e Shoqatës OPFAKKOS në Dragash merr pjesë në mini olimpiadën e organizuar në nivel të Kosovës Java Evropiane e Sportit, nga pjesëmarrja në aktivitetet dhe disiplinat që janë zhvilluar aty ka sjellur dy medalje, njërën për vendin e dytë në futboll të vogël dhe tjetrën për vendin e tretë në tërheqje me litar.

Këtë vit por edhe dy vitet parprake, anëtarët e shoqatës nga Komuna e Dragashit kanë përfaqësuar Dragashin në të gjitha disiplinat, dhe dy medaljet e fituara do t’ia dhurojnë simbolikisht Komunës së Dragashit, si shenjë falënderimi për mbështetjen e vazhdueshme që i jepet shoqatës OPFAKKOS, gjegjësisht degës në Dragash.

140
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Urimi i drejtorit të DKA-së në Dragash për fillimin e vitit të ri shkollor

Opoja.net

Sot filloi viti i ri shkollor

Opoja.net

Shabani: Gjatë këtij mandati në Dragash, kemi përmbushur zotimet ndaj qytetarëve

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto